Dragi prijatelji,

tokom katastrofalnih poplava bio sam i sam angažovan u pružanju pomoći i evakuaciji stanovnika Obrenovca i okoline. Tokom tih strašnih dana nesebičnu pomoć pružili su nam stanovnici naselja Gaj II u Obrenovcu koji nisu bili direktno pogodjeni vodenom bujicom.

Слика

Iz tih dana rodilo se jedno lepo prijateljstvo sa mladim gospodinom Aleksandrom Vranešom. Ovaj mladić učestvuje u akciji „Uredjenja zelenih površina vrtića, škola i naselja u Obrenovcu“

Obzirom da nema mogućnosti (internet konekcija i sl.) da upozna širu javnost o čitavoj akciji čiji sam značaj i sam prepoznao molim vas da mi pomognete da se vest o neophodnoj pomoći – proširi. U daljem tekstu je njegovo pismo – molba a na linku su vam dostupni ugovori o donaciji.

Poštovani/na,

obraćamo Vam se ovim putem u nadi da ćete nam izaći u susret i pomoći našu akciju, povodom čišćenja i rekultivacije zelenih površina u vrtićima ( `Zeka`, `Nevena`, `Veseljko` i ` Ciciban`), školskim objektima ( `Posavski partizani`, `Jefimija`, `J.J. Zmaj`, `Prva osnovna`) i zelenim površinama u naseljima u Obrenovcu ( Stočnjak, Topolice, Gaj 1., Dudovi, Rojkovac, Senjak…).

Molimo Vas da prema vašim mogućnostima izađete nam u susret i donirate: repromaterijal (seme travnih smesa, đubriva, sadnice, sredstva za pranje zidova…), ručni alat (grabulje, lopate, ašove, kosačice…), novčana sredstva prema Vašim mogućnostima, na račun u Vojvođanskoj banci: 355000320011466870, svrha uplate: Donacija za uklanjanje šteta od poplave, Obrenovac. Obrenovac je pogodila katastrofalna poplava, sve što su ljudi sticali godinama je izgubljeno za jedan dan. Udruženje je ranije u normalnim uslovima organizovalo akcije uređenja i doniralo sadni materijal u škole i vrtiće.

Danas nam je potrebna Vaša pomoć! Naši volonteri uveliko rade na sanaciji terena. Uključi se i TI! Kompletna akcija, biće medijski propraćena.

Unapred zahvalan,

Aleksandar Vraneš.

Advertisements